Algemene Voorwaarden Vertalen

Home   »   Algemene Voorwaarden vertalen
Diensten

Uw Algemene Voorwaarden vertaald door professionals

De vertaling van uw algemene voorwaarden in het Engels dient door niemand minder dan professionele beëdigd en juridisch vertalers te worden uitgevoerd.

Zekerheid

Het laten vertalen van juridische teksten door juridisch vertalers biedt altijd meer zekerheid. Vooral als het gaat om zoiets belangrijks als de vertaling van Algemene Voorwaarden. Deze zijn immers een verlengstuk van je eigen organisatie en je laat klanten zien dat je hen serieus neemt met een zorgvuldig gemaakte vertaling door een toegewijde professional.

Onze vertalers en de vertaling van uw Algemene Voorwaarden

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in juridische vertaalwerkzaamheden. Zij zijn universitair onderlegd door middel van taalkunde- en rechtenstudies. Waarschijnlijk brengt u uw auto ook liever niet naar een amateur ter reparatie, waarom zou u dan de reputatie van uw onderneming op het spel zetten door een amateur uw belangrijke algemene voorwaarden te laten vertalen. Wij garanderen u een vertaling van hoge kwaliteit van uw algemene voorwaarden.

Een vertaling bestellen bij ons is eenvoudig en gemakkelijk:

Wij kunnen deze service aanbieden vanaf slechts 5 eurocent per woord op basis van onze procedure:
er is veel kennis op basis van opleiding en ervaring aanwezig binnen ons vertalerscollectief. Zowel juridisch als op vertaalgebied. Doordat wij als vertalers direct met elkaar samenwerken, kunnen vertalingen van algemene voorwaarden zeer strak worden gecoördineerd.  Dit levert heel veel tijdsbesparing op zónder op kwaliteit in te leveren.
Integendeel, u treft hier uitsluitend gekwalificeerde en ervaren professionals.

.Wat betekent dit voor mijn zakelijke algemene voorwaarden?

In een notendop houdt dit in dat u de garantie heeft dat een doorgewinterde vertaler met een juridische achtergrond uw document vertaalt – ongeacht het type onderneming. Afhankelijk van de behoefte, kunt u indien nodig uw algemene voorwaarden ook laten beëdigen.

De juiste prijs voor de vertaling van algemene voorwaarden vertalen

Wij zijn één van de voordeligste vertaalbureaus die momenteel in Nederland actief zijn. Door een efficiënte organisatie zijn wij in staat geweest onze prijzen laag te houden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze vertalers zijn universitair geschoold, moedertaalsprekers van de doeltaal, gediplomeerde juridisch vertalers en beëdigd vertalers.

Vertrouwelijkheid

Wij werken vaak met zeer gevoelige informatie en bewaren altijd strikte vertrouwelijkheid. Wij behandelen de informatie van onze opdrachtgevers altijd veilig en vertrouwelijk. Hoewel onze standaard-NDA wordt meegestuurd met elke inleidende e-mail die we versturen, zodat u deze kunt downloaden, zijn we, indien nodig, graag bereid een NDA (vertrouwelijkheidsovereenkomst) met u als opdrachtgever ondertekenen, mocht u daar behoefte aan hebben.

Stuur uw document en wij zorgen ervoor dat uw organisatie zich onderscheidt door kwaliteit.