Frequently Asked Questions

Home   »   Faq beedigd vertaalbureau

Vragen?

De meest gestelde vragen worden hier beantwoord.

760x460x1 1

Als u uw antwoord hier niet vindt, neem dan s.v.p. contact met ons op. 

Waarom Anglo Dutch?
  • Vertaalwerkzaamheden door gedreven professionals
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • We maken gebruik van de juiste terminologie en met een passende stijl.
  • Onze beëdigde vertalingen kunnen wereldwijd voor instanties en organisaties worden ingezet.
IK HEB EEN BEËDIGDE VERTALING NODIG, WAT MOET IK DOEN?
760x740x5

Upload het document dat u wilt laten vertalen via de pagina direct bestellen, wordt het meteen in behandeling genomen.  Zodra u ons heeft laten weten dat u graag verder wilt gaan, zullen we de vertaling voltooien, beëdigen en naar u e-mailen. Vervolgens sturen we u het origineel per post toe. U kunt direct naar het juiste formulier gaan in de volgende twee accordeonmodules hieronder:

Hoe werkt Direct Bestellen?

De calculator op het bestelformulier berekent ons standaardtarief voor beëdigde of niet-beëdigde vertaling per woord. Na betaling wordt de vertaling overeenkomstig uw wensen met de op het formulier vermelde levertijden uitgevoerd. Mocht er iets ontbreken of indien wij vragen hebben, nemen wij contact met u op. Klik op deze tekst (Er wordt een formulier geopend in een nieuw tabblad)

Hoe werkt het offerteformulier?
760x740x5

Nadat we uw document hebben beoordeeld, ontvangt u onze prijsopgave met een betaallink per e-mail. Door te betalen gaat u akkoord met de offerte en activeert u het vertaalproces door onze professionals. Als u niet betaalt, gebeurt er niets en wordt uw document vernietigd nadat de wachttijd die in de e-mail wordt vermeld, is verstreken. Klik op deze tekst (Er wordt een formulier geopend in een nieuw tabblad)