Over Ons

Home   »   over ons

Vertrouwd door onder andere:

Keylane Logo
Radboud logo
Guyot Logo
Van-Emstede-Slager
Boomsma Shribber logo
Uni Vriendinnen Club

Het begin

In 1992 kwamen enkele vrienden, net afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, samen om een nieuw bedrijf op te richten, Anglo Dutch Translation Services.

Alle Universiteitsjaren hadden wij samen als vrienden doorgebracht, de wereld doorgereisd, in vreemde landen gewerkt en tot op de dag van vandaag werken we nog steeds samen in een hecht team.

De start vond plaats in een bedrijfverzamelpand in Amsterdam Zuidoost. Daar waren wij het eerste bedrijf met internetverbinding  en dat gebruik maakte van e-mail. Op het moment dat alle andere ondernemers aldaar nog gebruik maakten van faxapparatuur vonden wij het tijd voor een modernere aanpak voor onze juridische vertalingen.

Je kunt je nu niet voorstellen dat er nog steeds met een faxapparaat en pen en papier werd gewerkt. Waarom zou je dat ook blijven doen met het digitale tijdperk in aantocht?

Deze mantra kwam ons goed van pas, en in de loop der jaren heeft Anglo Dutch een aantal professionals in haar gelederen verwelkomd.

Met een nieuw platform, gebouwd door een nieuwe IT-afdeling, gaan we nu alweer een stap verder dan de rest. Dat doen we met een meer flexibele en gebruiksvriendelijke benadering van bestellen en uitvoeren van vertaalwerkzaamheden. Wij ontvangen dan ook graag feedback van onze opdrachtgevers.

Wat Onze Opdrachtgevers Vinden

Meer feedback van onze opdrachtgevers

Jim Caitlen

Attorney

Wij zijn een groot advocatenkantoor in de Verenigde Staten.
We hebben al meer dan 20 jaar een werkrelatie met Nicole.We zouden niemand anders gebruiken!

David King Johnson

Producer

Als maker van inhoud en mediabedrijf moeten we nauwkeurigheid hebben als het gaat om onze Nederlandse zakelijke relaties. We zijn erg blij met de teams die worden geleverd door Anglo Dutch

Marjolein van Haasdonk

Manager Regeering

Anglo-Nederlands is onze enige keuze voor juridische vertalingen, het moet correct zijn en we zijn er altijd van overtuigd dat het zo zal zijn, aangezien ze gebaseerd zijn op Nederlandse en internationale juridische procedures.

Wat Onze Opdrachtgevers Vinden

We ontvangen graag feedback van onze opdrachtgevers; als zij tevreden zijn en ons dat laten weten, geeft dat ons een boost.

Marie-Louise van de Geer
Marie-Louise van de Geer
2021-03-02
Al vele jaren maakt ons kantoor gebruik van de diensten van Anglo Dutch Legal Translations voor de vertaling van notariële akten in het Engels. Dat varieert van leverings- en hypotheekakten tot samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden en testamenten. De diensten worden snel en accuraat geleverd tegen een zeer schappelijke prijs.
Marieke
Marieke
2021-02-23
We zijn erg tevreden over de communicatie met Nicole en over de snelheid waarmee ze onze vertaalverzoeken telkens oppakt. De kwaliteit is goed; daarom komen we graag bij haar terug.
Floor
Floor
2021-02-23
Meerdere teksten hier succesvol laten vertalen en altijd op tijd geleverd. Erg blij mee!
Marlies
Marlies
2021-02-23
Onze ervaringen met Anglo Dutch Legal Translations zijn heel positief. Ze zijn ontzettend flexibel en werken snel en zorgvuldig. Ik zou hen zeker aanraden!
Van Hecke Houben Notarissen
Van Hecke Houben Notarissen
2021-02-23
Zeer goede ervaringen mee. Altijd correct. Helder in de communicatie en helder in het maken van afspraken.
Hansje Hooghiemstra
Hansje Hooghiemstra
2021-02-23
My contact with Angelo Dutch Legal Translations is always very pleasant. I get a quick response and the assignments are always completed earlier than agreed on deadline. The quality of the translations is always very good, which is sometimes quite difficult because we work with specific terms. So I am extremely satisfied with the services.
sander
sander
2021-02-23
Perfecte, zeer snelle en accurate vertaling tegen een redelijke prijs
Elsa Eschelsson
Elsa Eschelsson
2021-02-19
I needed a legal document translated from Swedish to English & Dutch, the original document being in Swedish, The lady from Anglo Dutch showed me a clever way to convert Swedish to English, shh, it's a secret, I had it checked by a Swedish legal translator who passed it, then AD took it from there and now I have both a certified English and Dutch Document, perfect, fast and very helpful