Over Ons

Home   »   over ons

Vertrouwd door onder andere:

Keylane Logo
Radboud logo
Guyot Logo
Van-Emstede-Slager
Boomsma Shribber logo
Uni Vriendinnen Club

Het begin

In 1992 kwamen enkele vrienden, net afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, samen om een nieuw bedrijf op te richten, Anglo Dutch Translation Services.

Alle Universiteitsjaren hadden wij samen als vrienden doorgebracht, de wereld doorgereisd, in vreemde landen gewerkt en tot op de dag van vandaag werken we nog steeds samen in een hecht team.

De start vond plaats in een bedrijfverzamelpand in Amsterdam Zuidoost. Daar waren wij het eerste bedrijf met internetverbinding  en dat gebruik maakte van e-mail. Op het moment dat alle andere ondernemers aldaar nog gebruik maakten van faxapparatuur vonden wij het tijd voor een modernere aanpak voor onze juridische vertalingen.

Je kunt je nu niet voorstellen dat er nog steeds met een faxapparaat en pen en papier werd gewerkt. Waarom zou je dat ook blijven doen met het digitale tijdperk in aantocht?

Deze mantra kwam ons goed van pas, en in de loop der jaren heeft Anglo Dutch een aantal professionals in haar gelederen verwelkomd.

Met een nieuw platform, gebouwd door een nieuwe IT-afdeling, gaan we nu alweer een stap verder dan de rest. Dat doen we met een meer flexibele en gebruiksvriendelijke benadering van bestellen en uitvoeren van vertaalwerkzaamheden. Wij ontvangen dan ook graag feedback van onze opdrachtgevers.

Jim Caitlen

Attorney

Wij zijn een groot advocatenkantoor in de Verenigde Staten.
We hebben al meer dan 20 jaar een werkrelatie met Nicole.We zouden niemand anders gebruiken!

David King Johnson

Producer

Als maker van inhoud en mediabedrijf moeten we nauwkeurigheid hebben als het gaat om onze Nederlandse zakelijke relaties. We zijn erg blij met de teams die worden geleverd door Anglo Dutch

Marjolein van Haasdonk

Manager Regeering

Anglo-Nederlands is onze enige keuze voor juridische vertalingen, het moet correct zijn en we zijn er altijd van overtuigd dat het zo zal zijn, aangezien ze gebaseerd zijn op Nederlandse en internationale juridische procedures.